Hvem er Micronet?

Vi sørger for å gi våre kunder en bedre digital hverdag!

Kompetanse
100%
Kundesupport
100%
Sikkerhet
100%

Micronet AS ble stiftet i 2006 og har siden sørget for å gi våre kunder en bedre digital hverdag. Vi har lang fartstid innen IT-drift og innehar en rekke sertifiseringer fra blant annet Microsoft og Cisco.

Våre konsulenter har kort responstid, høy kompetanse, lang erfaring og stor fleksibilitet.

Vi hos Micronet hjelper små og mellomstore selskaper med IT- og teletjenester, slik at de får en sikker og problemfri arbeidshverdag! Våre kunder finnes i mange ulike bransjer, og konsulentene har lang erfaring med IP-telefoni, samt design, installasjon, drift og administrasjon av IT-systemer. Vi drifter komplekse systemer for store aktører – se våre referanser.

Etter å ha solgt og driftet avanserte overvåkingssystemer i en årrekke har vi tilegnet oss en unik kunnskap om utfordringer og løsninger innenfor bransjen. Fokuset vårt er idag på å løse utfordringene som lenge har eksistert innen kameraovervåkning, og vi har etter lang tids utvikling og testing nylig lansert vårt første eget overvåkningskamera.

Vi tilbyr fortsatt løsninger og drift innen IT-tjenester, fra salg av PC-utstyr, service og vedlikehold, IT-drift og overvåkning, programvare og virusfjerning – samt IP telefoni.

[elementor-template id="447"]