Kameraovervåking parkeringshus

Profesjonell kameraovervåking for parkeringshus

Kameraovervåking for parkeringshus
Parkeringshus kan være et eldorado for vinningskriminelle.

Preventiv effekt
Enten parkeringshuset er stort eller lite ligger det ofte slik at det er lite trafikk bortsett fra henting og parkering av biler. Dette kombinert med at mange ofte lar verdisaker ligge igjen i bilen gir en høy gevinst for vinningskriminelle. Et overvåkingssystem installert i parkeringshuset vil virke preventivt ved at risikoen for å bli tatt øker betraktelig.

Tilpasset alle behov og forhold
Vi leverer kameraovervåking til alt fra små parkeringsplasser til store parkeringshus. Det er ikke noe anlegg som er for lite og ikke noe som er for stort. Våre kameraer sørger for å levere høyoppløselige, sylskarpe bilder som gir deg full oversikt over alt som skjer. Trenger du kamera som også gir korrekt tid for inn og utkjøring har vi spesielle motlyskameraer som vil garantere gode bilder ved inn og utkjøring av biler, uavhengig av sollyset.

Økt trygghet og sikkerhet
Ikke bare er det tyveri fra biler, men også hærverk. Dette hærverket kan forekomme på selve anlegget eller på biler parkert her. De økonomiske konsekvensene kan fort bli store, og omdømmet kan bli svekket. Bileiere vil at bilen skal stå trygt når de parkerer den i et parkeringshus. Ved å vise tydelig at det er kameraovervåket i parkeringshuset gir det et tydelig signal om at her skal du føle deg trygg.

Brannsikkerhet
Et annet faremoment som fort kan få både fatale og store økonomiske konsekvenser er brann. En brann i et parkeringshus vil fort kunne spre seg og forårsake store skader på både anlegg, biler og i verste fall personer som befinner seg der. En brann kan starte med alt fra en sneip i en søppelbøtte, brann i bil, eller bevisst påtenning av en gjenstand eller bil i parkeringshuset. Det er viktig med gode kameraer som kan fange opp både handlingen og gjerningspersoner. Dette vil hjelpe politiet til å raskt kunne oppklare saken. Ved de andre tilfellene vil du kunne føle deg trygg med våre termiske kameraer. Dette er kameraer som raskt oppdager hurtig temperaturforandringer og vil sende alarm med en gang grenseverdier overstiges. En røykvarsler gir først varsel når det brenner. I tillegg vil røyken ofte spre seg mer i et parkeringshus og dermed forsinke varslingen. Et termisk kamera varsler ved temperaturforandring og gir dermed varsel uavhengig av røyk.

Alltid tilgjengelig via app
Våre overvåkingssystemer kommer også med en enkel og rask tilgangskontroll. Her kan du også gi tilgang direkte på mobiltelefon. Dette vil gjøre jobben for et vaktselskap enklere. De vil også kunne reagere raskere ved hendelser. Blant annet kan de observere på kamera mens de går igjennom parkeringshuset for å se eventuelle gjerningspersoner.

Vi har eksperter som står klare for å gjennomføre en uforpliktende befaring av ditt parkeringshus. Sammen med deg vil våre eksperter se på de beste løsningene for deg og sørge for at du kan ha et moderne og trygt parkeringshus.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller befaring!

Bestill en gratis, uforpliktende befaring*

Vi har mange års erfaring med å sette opp kameraovervåking og våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Vi kan sammen ta en uforpliktende befaring der vi ser på muligheter og løsninger som er tilpasset ditt behov. Du får i tillegg service på systemer og kameraer vi installerer og vi gir opplæring i bruk til alle som trenger det.

*Gratis befaring gjelder kun i Oslo/Akershus

Si hei til MoBox

MoBox

Det nyeste overvåkingskameraet fra Micronet har alle viktigste funksjonene bygget inn i én liten vanntett og tyverisikret boks som installeres på minutter hvor som helst hvor det er mobildekning.

Vårt portable, trådløse overvåkingskamera sender kontinuerlig video og bilder til skyen.  Det er full tilgang til kameraet via mobil eller PC. Man kan lage timelapse videoer for å dokumentere byggeprosessen, har innebygget tyverisikring, geofence, svært høy bildeoppløsning og nattopptak.

Kameraboksen er helt uten behov for wifi – alt sendes over 4G til en sikker server i skyen.

Kameraet er plug-and-play. Alt man trenger å gjøre er å montere det på egnet sted og koble til strøm. Resten administreres fra appen.

En fullverdig og svært kostnadseffektiv løsning som i de fleste tilfeller er innspart på få måneder!

Dette bør et godt overvåkingskamera kunne:

Overvåkingskameraer – enkelt forklart

Et moderne overvåkingskamera har som oftest et vell av funksjoner. Noen er selvforklarende, andre kan være vanskelige å forstå seg på. Noen funksjoner er absolutt nødvendige, andre kan være mindre nødvendige – eller helt unødvendige, avhengig av bruksområde. Her er en liten oversikt over de forskjellige funksjonene det er viktig å være klar over

Lagre direkte til skyen
Å trådløst sende opptak direkte til en ekstern server (skylagring) eliminerer en rekke utfordringer i forhold til å lagre til en lokal server eller DVR. Man slipper å tenke på sikring og vedlikehold av den lokale serveren, samt muliggjør tilgang på video og bilde i sanntid. Ingen opptak vil noen gang gå tapt på grunn av systemfeil, tyveri av serveren eller DVR-enheten – og installering og drift blir langt enklere.

Enkel fjerntilgang
Ved tilgang via en app på smarttelefonen kan man overvåke fra hvor som helst; kontrollere fremdrift, levering av materialer, overvåke utstyr og materialer, tyverisikring, brannsikring etc. Man får også selvsagt en status over værforholdene der overvåkingskameraet er plassert til en hver tid.

HD video kvalitet
Et godt overvåkingskamera bør ha mist 1080p videokvalitet, såkalt HD video. Kameraer med lavere oppløsning vil kun fungere optimalt på svært korte avstander, mens et HD-kamera vil kunne fint kunne se detaljer som ansikter og bilskilt på lange avstander.

Det bør være vanntett
Et overvåkingskamera plassert utendørs er utsatt for alle typer vær, og et overvåkingskamera må kunne fungere i regn, snø, sterk kulde, varme og vind. De beste kameraene har IP68, mens IP66 skal være mer enn godt nok for et overvåkingskamera på for eksempel en byggeplass.

Bevegelsessensor
Et overvåkingskamera med bevegelsessensor vil kunne aktivere en umiddelbar alarm via app på smarttelefon, SMS eller epost, gjerne med vedlagt bilde etter kort videosnutt av hva som utløste alarmen.

Geofencing
Med geofencing vil et overvåkingskamera kunne stilles inn til å utløse alarm for enkelte utsatte områder på for eksempel en byggeplass, inngangsdører, og ikke for alt uansett som skulle bevege seg innefor kameraet sitt synsrekkevidde i alle kanter.

Nattsyn / Infrarød funksjon
De beste overvåkingskameraene har som regel noe som kalles “Smart IR”. Med denne funksjonen tilpasses hele tiden kameraets indrarøde LED-pærer slik at videoopptak og bilder hele tiden er optimale.

Portabelt
Et overvåkingskamera som er enkelt å flytte med seg kan spare mye tid og penger. For eksempel et byggefirma flytter mye rundt. Da er det lite kostnadseffektivt å måtte tilkalle en montør hver gang kameraet skal flyttes.

Tyverisikring
Et profesjonelt overvåkingskamera er som regel spekket med avansert elektronikk; et kostbart kamera, sendere, nødbatterier etc. Dersom kameraet er utstyrt med 4G, geofencing og er koblet opp mot skyen, er det rimelig godt sikret mot tyveri.

PTZ (pan, tilt og zoom)
Det er sjelden at det er nødvendig å kunne få overvåkingskameraet til å zoome eller å rotere, unntatt i enkelte situasjoner der man kun har ét kamera som skal dekke et rom på 360 grader. Et HD kamera vil kunne zoome tilfredsstillende digitalt. Dessuten vil mulighet for å rotere kunne åpne for såkalte blindsoner som kan utnyttes av inntrengere og tyver. Micronet anbefaler som regel ikke PTZ til våre kunder, da det som sagt åpner opp for feilbruk.

Det må trenge minst mulig kabler
Mye kabler er alltid et herk. Eldre løsninger krevde strøm, nett- og eller videokabler – strukket fra kamera til en server (som også krever software og egne kabler). Et moderne overvåkingskamera trenger i prinsippet kun strøm. Det hadde vært praktisk om kameraet hadde vært 100% trådløst, men det skaper igjen problemer med driftssikkerhet og merarbeid med å hele tiden lade et internt batteri.

Timelapse
Et overvåkingskamera med timelapse funksjon åpner opp for en rekke nyttige bruksmuligheter. Eldre kameraer har dette innebygget i den fysiske løsningen – nyere løsninger genererer timelapse fra filmene som er lagret i skyen. Å kunne dokumentere byggeprosessen har ofte stor verdi for et byggfirma. Å vise timelapse fra alpinanlegget er en kul funksjon som kan legges ut på hjemmesiden.

Bruksområder for profesjonell kameraovervåking

Kameraovervåking alpinanlegg >>
Alpinanlegg er gjerne spredt over et stort område. Det er godt trafikkert og det kan oppstå situasjoner mange ganger i løpet av en dag. For de som jobber i et alpinanlegg er det nesten umulig å ha full kontroll eller oversikt over det som skjer til enhver tid. Både gjester og ansatte vil derfor nyte godt av kameraovervåkning i alpinanlegget.

Kameraovervåking bensinstasjon >>
På en bensinstasjon finnes det utallige grunner for å ha kameraovervåkning. Ikke bare vil et kamera virke preventivt, men det vil også kunne gi gode bilder av eventuelle gjerningspersoner. Med gode kameraer mener vi her de som gir gode bilder uavhengig av lysforhold.

Kameraovervåking butikk >>
Tyveri er kanskje den største årsaken til svinn i butikkene. For å redusere omfanget av svinn og tyveri, er kameraovervåking et av de beste hjelpemidlene som er tilgjengelig.

Kameraovervåking borettslag >>
I et borettslag kan det være en lang og tungvint prosess å få på plass kameraovervåking. Vi ønsker derfor å gjøre vår del av denne prosessen så enkel og smertefri som mulig.

Kameraovervåking byggeplass >>
En byggeplass inneholder ofte store verdier og blir erfaringsmessig et interessant sted for kriminelle og andre uvedkommende. For å både sikre de ansatte mens de arbeider og området etter arbeidstid vil det være preventivt med overvåkingskameraer på byggeplassen.

Kameraovervåking eiendomsselskap >>
Som eier eller drifter av et eiendomsselskap har du gjerne flere eiendommer på et større geografisk område. Det kan være alt fra næringseiendom til utleieboliger. Kameraovervåkning er noe som kan lette jobben din som drifter av eiendommene ettersom du ikke alltid vil ha tid til å besøke alle for å sjekke status.

Kameraovervåking fjøs >>
Med kameraovervåking av fjøset har du full kontroll. Du har mulighet til å se i sanntid hvordan dyrene har det når du måtte ønske det. Våre overvåkingssystemer for fjøs har blant annet en mobil løsning der du kan se live og opptak direkte på din mobiltelefon. Dette gjør at du kan sjekke dyrene uansett hvor du er.

Kameraovervåking forretning >>
I dag er forretninger stadig mer utsatt for tyveri. Dette er en av de største årsakene til svinn. Et av de beste tiltakene for å redusere dette svinnet er kameraovervåking av forretningen. Tiltaket fungerer preventivt og det gir gode muligheter for å oppklare eventuelle tyveri i etterkant.

Kameraovervåking industrianlegg >>
Et industrianlegg vil tiltrekke seg kriminelle fordi det ofte har store verdier lagret på stedet. Industrianlegg strekker seg også ofte over store områder, noe som gir en utfordring i forhold til innbruddsikring. Med kameraovervåking tilpasset industrianlegg fra oss vil du være trygg på at verdien er sikret på best mulig måte.

Kameraovervåking kjøpesenter >>
Et kjøpesenter er helt avhengig av mange kameraer, gjerne over flere etasjer. Ofte kan det også være slik at det må brukes flere typer kamera. Vi har kunnskapen og erfaringen til å kunne hjelpe deg med å finne den beste løsningen. Med oss slipper du å tenke på planlegging, prosjektstyring, installasjon, oppsett, vedlikehold og service.

Kameraovervåking lager >>
På et lager er det viktig å vite hvem som kommer og går og hva de tar med seg. Det kan være fort gjort å miste oversikten. For enkelt å kunne gå tilbake og se hva som har skjedd finnes det bevegelsesaktiverte kameraopptak. Ved å kombinere dette med en intelligent videoanalyse vil du også kunne få full oversikt på hvor mange som har kommet og gått.

Kameraovervåking utested >>
På kveld og natt kan det oppstå uenigheter og farlige situasjoner. På steder der det er alkoholservering er risikoen også høyere. Kameraovervåkning på nattklubb og utested er derfor en absolutt nødvendighet. Både gjester og ansatte skal å føle seg trygge når de besøker stedet og med overvåkingskameraer har du opptak i etterkant av uønskede hendelser.

Kameraovervåking parkeringshus >>
Parkeringshus kan være et eldorado for vinningskriminelle. Et parkeringshus er stort eller lite ligger det ofte slik at det er lite trafikk bortsett fra henting og parkering av biler. Dette kombinert med at mange ofte lar verdisaker ligge igjen i bilen gir en høy gevinst for vinningskriminelle. Et overvåkingssystem installert i parkeringshuset vil virke preventivt ved at risikoen for å bli tatt øker betraktelig.

Kameraovervåking offentlige bygg >>
For kommuner er kameraovervåking av offentlige bygg viktig og nødvendig. Dette kan være bygg som rådhus, skoler, barnehager og lignende. Vi har erfaring med å levere overvåkingssystemer til offentlige bygg, og vi har kapasitet til å håndtere store prosjekter. Om det er behov for videoovervåking spredd over flere lokasjoner håndterer vi dette også.

Kameraovervåking restaurant >>
Det forekommer, dessverre, uønskede hendelser også på restauranter og spisesteder. De områdene som skiller seg ut er ved varelevering, episoder i serveringslokalene og hendelser ved stengetid. Gjennom en god befaring, vil vi se nærmere på rutiner knyttet til disse områdene og i fellesskap komme fram til en diskret og god plassering av kameraene. Vi er tydelige på at det ikke skal skje overvåking av ansatte og er nøye med plassering av utstyret.

Kameraovervåking treningssenter >>
Tendensen er nå lange åpningstider på treningssentrene og noen har døgnåpent. Detter er utfordrende bemanningsmessig. De fleste treningssenter har løst dette ved å innføre adgangskontroll med medlemskort og kode. Dessverre ser vi at noen som blir fristet til å slippe inn flere venner og i enkelte tilfeller overnattes det i treningslokalet.

Kameraovervåking verksted >>
Det er gode grunner for å ha kameraovervåking på et verksted. På et verksted er du avhengig av å oppbevare verdier i form av produkter og utstyr. Dessverre har innbrudd blitt en stor utfordring og det kan fort bli kostbart om det skjer et innbrudd på ditt verksted. Ved å installere et overvåkingssystem vil virke preventivt på eventuelle innbruddstyver og du reduserer risikoen for innbrudd på ditt verksted.